Friday, June 19, 2009

9854762


روش ها و کاربرد های سرد خانه ها یخچال ها :
نوشته ابراهیم دینکرعضو مدیریت مهندسی ابزار انبار های سردخانه غذا خواروبار عربستان سعودی
  در595 صفحه 
1- پایه و اساس جریانات ترمودینامیکی سیالات و انتقال گرمایی : مقدمه / سیستم ها و یکاها / ترمودینامیک و توضیحات مربوطه / فیزیکو شیمی فیزیک شیمی / پایه و اساس جریان سیالات / مبنای انتقال و جریان گرما و حرارت / پایان نتیجه بخش و فهرست منابع و اسامی 
2- سرد کننده ها خنک کننده ها : مقدمه و پیشگفتار / خنک کننده ها و سرد کننده ها / رده بندی سرد کننده ها و انواع خنک کننده ها / پیشوند و چکونگی نامگذاری و کد گذاری خننک کننده ها / خنک کننده ها ی ثانویه / مخلو طهای جاذب سرما و مخلوط های سرما ساز / ترکیبات اتمسفری لایه های اوزن / چگونگی دگرگونی و اثر گلخانه ای / چگونگی داشتن هوای پاک / خنک کنند های ثانویه و جایگزین موجود / انتخاب سرد کننده ها / ترمو فیزیک فیزیک حرارت سرد کننده ها و خنک کننده ها / روغن کاری روغن و تاثیر آن / خلاصه مطالب و ..
3- روش و چرخه خنک کردن یخچالها خننک کنند هها و سرد کننده ها : مقدمه / تاریخچه یخچال ها گذشته و پیشینه سرد کننده ها خنک کننده ها / روش و چرخه اصلی در خنک سازی سرد سازها / اجزائ و متعلقات سیستم خنک کننده ها / کمپرسور ها متراکم کننده ها / کاندسورها چگالگرها تقطیر کننده ها / تبخیر کننده ها / ابزار و دستگاه کنترل کننده گاز و هوا / سیستم های کمک کننده / سیستم بخار و هوای فشرده در یخچال سرد کننده ها / سیستم جذب گرما حرارت در یخچال خنک کننده ها / روش و سیستم هوای استاندارد در یخچال / سیستم جوشش بخار فشرده در یخچال / ترمودینامیک حرکت سیال گرما و انتقال در یخچال / فاز و مواد مصرفی در یخچال ها / افزایش و بهینه سازی سرما / خلاصه و منابع و .. 
4- پمپ و خروج حرارت خارج نمودن حرارت : مقدمه / پمپ های حرارت / منطقه پمپ حرارت و کمک کننده های آن متعلقات / عملیات و استعمال پمپ حرارتی چیلر در صنعت / منابع حرارت / رده بندی پمپ های حرارتی و گرمایی / استفاده مناسب از پمپ های حرارتی انتقال دهنده های گرما و سرما / منابع تولید یخ در پمپ های انتقال خروج گرما / روش و کربرد اصلی پمپ های انتقال حرارت / سیستم و روش پمپ حرارتی بخار و گاز هوای فشرده / مکانیک هوای فشرده ، فشردگی و فزایش چگالی گاز ها فشار و دما / سیستم و روش خروج پمپ متوالی حرارت / سیستم سنجش حرارت پمپ گرما / روش جدا سازی خاموش و روشن نمودن پمپ حرارتی با کنترل گرما / سیستم و روش هوای فشرده در کنترل / سیستم و چگونگی شیمیایی پمپ حرارت / فلز و مواد مصرفی در پمپ های حرارتی / ترمو الکتریک موتور ها و پمپ های حرارتی / سیستم و روش جذب و جداسازی حرارت و گرما در پمپ های حرارتی / سیستم انتقال و خروج گرما در پمپ های حرارتی / سرد سازی و چگونگی فرایند سیال آن ./ تکنیک و روش پمپ های حرارتی / عملیات انتقال حرارت / مدیریت پمپ حرارتی / پیشرفت و ترقی سیستم فرایند انتقال حرارت / اصل خارج سازی منابع گرما / پمپ های گرما و حرارت و نگه داری انرژی / پمپ های گرمایی و محیط اطراف آنها / خلاصه منابع . ...
5- لو له کشی و سازه های گرمایی حرارتی گرم و سرد : مقدمه / لوله کشی سازههای گرم و سرد / کاربرد های سازههای حرارتی لوله کشی سردو گرم / سازه های حرارتی انتقال گرما برای تجهیزات الکترونیک / انواع سازههای لوله کشی گرم و سرد / اجزاء متعلقات و قسمتهای سازه های گرم و سرد / منشا و عملیات حرارت زدائی / اجراء سازه های حرارتی / طراحی و طرح ریزی و ساخت لوله کشی سازههای گرم و سرد / محدودیت های انتقال حرارت / انتقال حرارت و استاندارد ها / خلاصه بخش منابع و ...
6- غذا و خوراکی ها در یخچال ها : مقدمه / از دست دادن خراب شدن خوراکیها / نگه داری و حفاظت از خوراکیها / کیفیت خورا کی ها / بسته بندی و خنک سرد نگه داری خوراکی ها و غذا / روش و سیستم بسته بندی خوراکیها / بسته بندی شیر / انجماد غذا خوراکیهای یخ زده / سرد خانه و انبار های سرد کننده سرد خانه ها / کنترل و تهویه هوای سرد خانه ها / حمل و نقل و انتقال در یخچال ها و سرد خانه ها / تولید گرما در سرد خانه ها / جلوگیری از نم و رطوبت در سرد خانه ها و یخچال ها / پارامتر ها و عوامل افزایش سرما / پارامتر ها و فاکتور های کنترل و آنالیز فرایند سرما / هما هنگ سازی سرما سازی محصولات / فاکتور ها و عوامل انتقال حرارت / خلاصه مطالب و منابع و ...
7- انجماد و منجمد کردن غذا و خوراکیها : مقدمه / چگونگی انجماد خوراکیها / انجماد سریع / آنتالپی و گرما و انرژی درونی / کریستال سازی در انجماد / جداسازی نم و رطوبت قبل از انجماد / افزایش و کاهش وزن در انجماد / رنگ پریدگی و بیرنگ شدن درانجماد غذا و خوراکیها / بسته بندی ها و گروه بندی ها / کیفیت غذا های خوراکیهای منجمد / فرایند و مراحل انجماد و منجمد نمودن خوراکی ها غذا / نقطه انجماد مورد نیاز خوراکیها ../ میزان یخ زدن و منجمد نمودن خوراکیها / زمان نگه داری در انجماد خوراکیها / تجهیزات انجماد و ../ یخ سازی / یخ و برف و زدایی../ انجماد بدون رطوبت منجمد نمودن خشک / خلاصه مطالب نتیجه گیری منابع و ..
ضمیمه ها : فاکتور ها و عوامل حرارتی در سرد و گرم نمودن / ترمودینامیک و فیزیک حرارت / نگه داری غذا و خوراکی ها در یخچال ها ..


Refrigeration System and Applications
Ibrahim Dincer :  
595 page
Department of Mechanical Engineering,KFUPM, Saudi Arabia
1 General Aspects of Thermodynamics, Fluid Flow, and Heat Transfer 
Introduction /Systems of Units/Thermodynamics Aspects and Relevant Definitions
Psychrometrics /General Aspects of Fluid Flow /General Aspects of Heat Transfer
Conclusions / Nomenclature /References 
2 Refrigerants 
Introduction /Refrigerants / Classification of Refrigerants/Prefixes and Decoding
of Refrigerants / Secondary Refrigerants / Refrigerant-Absorbent Combinations 
Stratospheric Ozone Layer / Greenhouse Effect (Global Climate Change)
Clean Air Act (CAA) / Alternative Refrigerants / Selection of Refrigerants 
Thermophysical Properties of Refrigerants / Lubricating Oils and Their Effects 
Conclusions /References 
3 Refrigeration Cycles and Systems
Introduction / History of Refrigeration / Main Refrigeration Systems and Cycles
Refrigeration System Components / Compressors / Condensers / Evaporators 
Throttling Devices / Auxiliary Devices / Vapor-Compression Refrigeration Systems
Absorption Refrigeration Systems (ARSs) / Air-Standard Refrigeration Systems
Steam Jet Refrigeration Systems / Thermoelectric Refrigeration /Thermoacoustic 
Refrigeration / Metal Hydride (MH) Refrigeration Systems / Solar Refrigeration
Conclusions / Nomenclature /References
4 Heat Pumps
Introduction / Heat Pumps / Sectoral Heat Pump Utilization /Heat Pump Applications
in Industry / Heat Sources /Classification of Heat Pumps /Solar Heat Pumps 
Ice Source Heat Pumps / Main Heat Pump Systems /Vapor-Compression Heat Pump Systems
Mechanical- Vapor-Recompression (MVR) Heat Pump Systems /Cascaded Heat Pump Systems
Rankine Powered Heat Pump Systems/ Quasi Open Cycle Heat Pump Systems /Vapor Jet 
Heat Pump Systems /Chemical Heat Pump Systems /Metal Hydride Heat Pump Systems
Thermoelectric Heat Pump Systems /Resorption Heat Pump Systems /Absorption Heat 
Pump (AHP) Systems / Heat Transformer Heat Pump Systems / Refrigerants and 
Working Fluids / Technical Aspects of Heat Pumps/ Operational Aspects of Heat Pumps
Performance Evaluation Aspects of Heat Pumps/ Ground Source Heat Pumps (GSHPs)
Heat Pumps and Energy Savings/ Heat Pumps and Environmental Impacts
Conclusions/Nomenclature / References
5 Heat Pipes
Introduction / Heat Pipes /Heat Pipe Applications /Heat Pipes for Electronics
 Cooling / Types of Heat Pipes / Heat Pipe Components /Operational Principles
 of Heat Pipes / Heat Pipe Performance / Design and Manufacture of Heat Pipes
Heat Transfer Limitations /Heat Pipes in HVAC / Conclusions...
6 Food Refrigeration
Introduction / Food Deterioration / Food Preservation / Food Quality /Food Cooling 
and Precooling / Food Precooling Systems / Precooling of Milk / Food Freezing
Cool and Cold Storage / Controlled Atmosphere Storage (CAS) /Refrigerated Transport
Respiration (Heat Generation) / Transpiration (Moisture Loss) / Cooling Process
 Parameters / Analysis of Cooling Process Parameters /Fourier-Reynolds Correlations
Cooling Heat Transfer Parameters /Conclusions Nomenclature References
7 Food Freezing
Introduction / Food Freezing Aspects / Quick Freezing / Enthalpy /Crystallization/
Moisture Migration / Weight Loss /Blanching /Packaging /Quality of Frozen Foods
/ Food Freezing Process / Freezing Point / Freezing Rate / Freezing Times / 
Freezing Equipment /Making / Thawing /Freeze-Drying /Conclusions 
Appendix A - Conversion Factors  
Appendix B - Thermophysical Properties  
Appendix C - Food Refrigeration Data  

No comments:

Post a Comment